Witam chce mieć fajne wesele takie tradycyjne wiejskie ale koniecznie chcę uniknąć tandety czy macie jakieś doświadczenia na czym się skoncentrować??
Moim zdaniem wiejskie wesela mają swój urok, każdy jeszcze z dzieciństwa wspomina jak się pobierali nasi wujkowie, dokładnie taki klimat im towarzyszył. Ja w ubiegłym roku byłam na dwóch weselach, jedno było typowo "nowoczesne" bez muzyki i wodzireja, a drugie posiadało te elementy. Jak rozmawiałam z ludźmi po weselu to zdecydowanie z tego tradycyjnego byli bardziej zadowoleni. To "wiejskie" wesele było organizowane dodatkowo w przepięknym miejscu - folwark stara winiarnia
http://www.folwarkstarawiniarnia.pl/ , klimat tego miejsca dopełnił idealnie atmosferę - pomieszczenia są ślicznie odrestaurowane, ściany są z kamienia i dekoracje starodawne, nie jest wiejsko, jest po prostu ślicznie. Jeśli masz tylko okazję, aby tam je zorganizować to naprawdę polecam. Ekstra się tam bawiłam.
na wiejskim weselu właśnie powinno być troszkę tandety bo to dodaje uroku...
Wiejskie wesela są najlepsze

Przynajmniej ja mam takie wspomnienia

Oczywiście! Na wiejskich weselach liczy się przede wszystkim dobra zabawa i dużo jedzenia

Ludzie nie spinają się tak bardzo jak na eleganckich przyjęciach w hotelach

No zobaczcie sami
http://www.youtube.com/watch?v=hQZhZAXd3uw
Ja zawsze marzylam o takim prawdziwym wiejskim weselu (jak to mieszczuch), ale chyba raczej się nie uda

Ostatnio byliśmy z narzeczoną na takim weselu - świetna sprawa, dużo śmiechu, zabawy, dobre jedzenie

Wszyscy bardzo dobrze je wspominają...
Wiejski stolik to podstawa na takim weselu, bimberek powinien lecieć nieprzerwanie aż do ostatniego gościa
Albumy ślubne w których będą przepiękne zdjęcia będzie można wspominać naszym wnuczkom jak to się kiedyś było na wiejskim weselu

Wiejskie wesele jest super. Wydaje mi się że te dzisiejsze ekstrawaganckie wesela tracą swój urok. Nawet ludzie bawić się nie potrafią tak jak kiedyś. Wszystko jest jakieś takie udawane. A wesela góralskie - to jest to

Tam nie trzeba wiele... Tam liczy się dobra zabawa

Dlatego uważam że pomysł z wiejskim weselem jest po porostu super