Forum Ślub i wesele, forum weselne i ślubne

Pełna wersja: Firma szkoleniowa AVENHANSEN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Znacie może tę firmę prowadzącą kursy? Widzę, że mają całkiem ciekawą ofertę szkoleń sprzedażowych. Chyba warto byłoby się na takowe wybrać.
Zanim wybierze się konkretne kursy dla pracowników dobrze jest określić ich rzeczywiste potrzeby szkoleniowe. O nowoczesnych narzędziach do oceny kompetencji miękkich możesz poczytać tutaj.
Jeśli poszukujecie ciekawych szkoleń, to na pewno warto sobie zerknąć na tę stronę https://ux-pm.pl/poziom-1 . Jest tam praktyczna propozycja dzięki której między innymi uporządkujesz procesy UX w Twojej firmie i nauczysz się oceniać design oraz użyteczność serwisów i aplikacji WWW. Na stronie znajdziecie więcej informacji na ten temat. Rozejrzyjcie się tam koniecznie.
Nie wiem czy kojarzycie, czy słyszeliście, ale Cridoteka.pl też oferuje różnorodne i co ważne wartościowe szkolenia - warto byłoby przyjrzeć się ich ofercie, może was coś zainteresuje. Mnie przykładowo wpadły w oko szkolenia podatki i opłaty lokalne - tak kusi mnie, aby na nie się zapisać. Myślę, że przydałaby mi się taka wiedza.