Cześć, zastanawiam się nad wyborem przede wszystkim dobrej jakości torebek damskich. A dokładnie zastanawiam się na wyborem dwóch wariantów zarówno jednej na co dzień w większym rozmiarze coś w stylu shopperki. Natomiast też takiej mniejszej bardziej do sukienki, czy wyjść na wesele, czy imprezę. Gdzie warto będzie ich szukać i na jakie marki warto byłoby zwrócić szczególną uwagę? Zależy mi przede wszystkim na tym, aby były dobrze wykonane bo już mam dość kupowania ubrań co sezon z najsłabszych materiałów. Pozdrawiam serdecznie!
Według mnie przede wszystkim warto zwrócić uwagę właśnie na jakość wykonania, styl i oczywiście funkcjonalność bo jednak powinna nam się sprawdzać na co dzień zarówno podczas wyjść do pracy, na uczelnie, czy też ze znajomymi. Ja akurat jestem dużą fanką marki Guess i musze przyznać, że jeżeli chodzi o takie propozycje jak
torebka guess to możesz sprawdzić sobie propozycje z różnych sklepów od razu na Allani i przyjrzeć się już konkretnym modelom. Ja akurat postawiłam na model ZADIE. Pięknie się prezentuje, no i też udało mi się na promocji ją znaleźć w ofercie Gomez. Pozdrawiam serdecznie!
I jak, udało wam się już znaleźć odpowiednią torebkę? Mnie spodobała się bardzo
torebka koszyk Widziałam, ze kilka celebrytek miało w ostatnim czasie taką torebkę. Myślę że to super opcja na wiosnę i lato.
Jak chodzi o mnie, to największą moją uwagę zwrócił
producent galanterii skórzanej Słoń Torbalski. Tam mają obszerny wybór w poszczególnych rodzajach torebek - także można znaleźć coś na co dzień, ale i na wyjątkowe okazje.
Także według mnie warto przyjrzeć się poszczególnym propozycjom.