Forum Ślub i wesele, forum weselne i ślubne

Pełna wersja: Polecane meble w stolicy?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie, mój kolega, który mieszka w Warszawie, poszukuje wysokiej klasy mebli kuchennych. Póki co nic mu w oko nie wpadło. Może macie jakieś pomysły gdzie warto rozejrzeć się za takimi meblami?
Ja patrzyłem kiedyś na kuchenne blaty tutaj. W Warszawie to jedna z ciekawszych propozycji. Myślę, że warto się nad nią zastanowić zwłaszcza, że ceny mają bardzo konkurencyjne Smile
Powoli planuję odświeżenie łazienki i przeglądam różne rozwiązania do przechowywania kosmetyków oraz środków czystości. Właśnie dlatego zainteresowały mnie Badschränke od firmy Kier Furniture. Czy ktoś miał okazję kupować tam meble łazienkowe? Chętnie dowiem się, jak sprawdzają się przy większej wilgotności i czy są wygodne w codziennym korzystaniu.
wygląda całkiem ciekawie ? przy meblach na wymiar warto od razu zaplanować też zabudowę AGD. dobrze sprawdzają się sprzęty beko, bo mają nowoczesny design, a piekarniki z airfry i indukcje z funkcją łączenia pól są bardzo praktyczne na co dzień.