Witajcie, gdzie w Krakowie mogę zrobić tanio okulary korekcyjne wraz z doborem szkieł? Niedawno sprowadziłam się do tego miasta i nie wiem któremu optykowi warto zaufać. Który jest dobry?
Dziewczyny, czy zdarzyło Wam się kiedyś zgubić okulary w najmniej odpowiednim momencie? Ja od tamtej pory zawsze mam w szufladzie
gotowe okulary , które ratują mi życie, gdy moje główne oprawki gdzieś zapodzieją. Są super lekkie i mają naprawdę modne kształty, więc nie wyglądam w nich jak "pani z biblioteki" (z całym szacunkiem!). Macie u siebie taką parę ratunkową na czarną godzinę?
Ja mam dokładnie tak samo ? jedna para „awaryjna” to serio must have, bo okulary potrafią zniknąć w najmniej odpowiednim momencie… A co do tanich opcji – sporo osób teraz ogarnia to online. Np. na Kodano można sobie dobrać drugą parę naprawdę budżetowo (szczególnie ich seria
https://kodano.pl/max_joe ), a do tego jest wirtualna przymierzalnia, więc chociaż mniej więcej widać jak leżą oprawki ? Fajne na taką „zapasową” parę, żeby właśnie nie panikować jak główne gdzieś się zapodzieją