Forum Ślub i wesele, forum weselne i ślubne

Pełna wersja: Szukam prostego podziękowania dla gości weselnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Powoli dopinamy szczegóły naszego wesela i został nam jeszcze temat drobnych podziękowań dla gości. Na początku w ogóle nie planowaliśmy takich rzeczy, ale później zobaczyłam kilka pomysłów u znajomych i zaczęłam się zastanawiać, czy jednak nie zrobić czegoś małego. Nie chcemy rozdawać kolejnych słodyczy w ozdobnych pudełkach, bo tego na weselach jest już chyba wystarczająco dużo. Fajnie byłoby mieć coś prostego, co faktycznie będzie pamiątką. Przeglądałam https://uznanie.pl/ i widziałam, że są tam również propozycje związane ze ślubem i weselem. Niektóre drobiazgi można chyba potraktować właśnie jako podziękowanie dla zaproszonych osób. Myślałam o czymś niewielkim, najlepiej takim, co nie zajmuje dużo miejsca i można po prostu położyć przy nakryciu. Tylko wiadomo, przy większej liczbie gości nawet nieduży koszt razy kilkadziesiąt osób robi już różnicę, więc nie chcę też przesadzić. Jak było u was? Mieliście jakieś podziękowania dla gości i czy goście faktycznie zwracali na to uwagę? Z perspektywy czasu zrobilibyście to ponownie, czy raczej przeznaczylibyście te pieniądze na coś innego?