07-10-2010, 05:29 PM
Jak maja wygladać moi drodzy zaręczyny jak już żyjemy ze sobą i mamy dziecko. trudno bardzo zaskoczyć jakoś pozytywnie swoją kobietę zwłaszcza że planujemy wesele. Trudna sytuacja pomóżcie proszę

wiadomo że efekt zaskoczenia już jest nie do osiągnięcia więc postaraj się być maksymalnie romantyczny i zadbaj o wszystkie szczegóły. Konkretnie Ci nie doradzę to Twoja dziewczyna
Oświadczył mi się trochę późno bo jak spodziewaliśmy się dzidziusia i planowaliśmy już szybki ślub. Z początku byłam na niego zła i rozżalona że tak zwlekał!!!! W końcu, która dziewczyna nie marzy o cudownych, romantycznych zaręczynach.... Ale wiesz co? Jak już się ma pierścionek na ręce ( a teraz i obrączkę ) i plany na przyszłość to złość przechodzi
Powodzenia!!!!!!
Tylko błagam nie ośdwiadczaj się w restauracji pełnej ludzi 
Zabierz przyszłą narzeczoną w jakieś miejsce, które ma dla Was znaczenie, np. tam gdzie się poznaliście. Rzeczywiście wersja z restauracją jest nieco "oklepana", podobnie jak pierścionek w kieliszku do szampana (btw. ciekawa jestem czy któraś z przyszłych narzeczonych udławiła się pierścionkiem ;] ).
Proponuję podrzucić dziecko rodzicom i pobyć we chwilę sam na sam, zróbcie coś, co lubicie, ale na co od dawna nie mieliście czasu
Niech Ona czuje, że pytanie o to, czy zostanie Twoją żoną wypływa z głębi serca, a nie z konieczności!