Ile kosztuje świadectwo energetyczne?
Cześć, jesteście przed remontem swojego domu czy lokalów firmowych? Dużo teraz się mówi o tym, by odpowiednio gospodarować energią i ciepłem. Jakie rozwiązania stosujecie, by minimalizować koszty? Wiem, że opłacalne jest świadectwo energetyczne koszty i wiele to pokazuje. Robiliście taki przegląd?
Odpowiedz
Polecamy
A w jaki sposób staracie się dbać o ekologię w kwestiach energetycznych? Każda zmiana na odnawialne źródła energii jest ważna, ale moim zdaniem warto korzystać tutaj z większych działań, które od razu ograniczą emisję CO2. Mowa tutaj np. o farmach wiatrakowych lub fotowoltaicznych. Na Wasze pytania w tej kwestii może odpowiedzieć firma https://electrum.pl/ .
Odpowiedz
Uczulam, że przy budowie domu konieczne jest posiadanie świadectwa charakterystyki energetycznej. Ja korzystałam z usług firmy www.KlasaBudynku.pl i jestem zadowolona. Szybka realizacja, łatwy i przyjemny kontakt i cena też konkurencyjna. Wszystko odbywało się online i dostałam certyfikat w wersji elektronicznej z podpisem kwalifikowanym. Notariusz nie miał uwag Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości