Wczoraj, 02:54 PM
Mam wesele za pół roku i szukam czegoś dla gości w przerwie między częścią oficjalną a zabawą. Ten czas zazwyczaj się dłuży i ludzie nie wiedzą co ze sobą zrobić. Co można zaproponować żeby goście mieli czym się zająć?
|
Jakieś pomysły na atrakcje weselne?
|
||
|
Wczoraj, 02:54 PM
Mam wesele za pół roku i szukam czegoś dla gości w przerwie między częścią oficjalną a zabawą. Ten czas zazwyczaj się dłuży i ludzie nie wiedzą co ze sobą zrobić. Co można zaproponować żeby goście mieli czym się zająć?
5 godzin(y) temu
Przerwa między ślubem a zabawą to rzeczywiście ten moment gdzie goście trochę nie wiedzą co z sobą zrobić jeśli się nie znają. Świetnie sprawdza się właśnie wtedy strefa ze słodkim stołem i fotobudką bo ludzie naturalnie przy niej skupiają się w grupki, śmieją przy nakładaniu rekwizytów i od razu zaczyna się integracja nawet między osobami które się nie znały. To jest ta atrakcja która działa bez animatora bo ludzie sami z siebie do niej wracają przez cały wieczór. Do tego możesz mieć stanowisko z podpisywaniem życzeniowej księgi albo grę planszową dla bardziej spokojnych gości. Fotobudka z możliwością natychmiastowego druku zdjęć to też gotowa pamiątka dla każdego gościa co jest super bo zamiast ogólnych zdjęć z wesela każdy ma swoje własne śmieszne wspomnienie. Zerknij na https://ohmywood.com.pl/oferta/fotobudka-na-wesele/ bo tam mają fajne propozycje.
| ||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki&hellip | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Pomysły na atrakcje weselne | talki | 3 | 112 |
06-30-2026, 11:04 AM Ostatni post: terlinka |
|
|
|
Zabawy weselne | WiesławGąbka | 14 | 42,225 |