Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W internecie można znaleźć wiele ciekawych pomysłów na prezent. Zdecydowanie polecam tę formę poszukiwań.
Śpiące obok ciało, zatrzaśnięte w sobie, bezwładne i ciche, napełnia mnie niepokojem, bo wydaje się podobne do martwego.
Reputacja:
0
Ja w celu znalezienia odpowiedniego prezentu często korzystam z przeglądarki. Dużo fajnych pomysłów można w ten sposób znaleźć.
Za późno poznajemy, że jedyną rzeczą, której nie należy żałować, to nasze błędy.
Reputacja:
0
Wybór prezentów to zdecydowanie nie jest moja mocna strona. Wasze pomysły będą dla mnie przydatne, nie mam co do tego wątpliwości.
Może tym właśnie jest miłość - pragnieniem, by ktoś inny zwrócił ci ciebie wzmocnionego przez jego wizje, opatrzonego w jego scenariusz.
Reputacja:
0
Na pewno jedno z tych rozwiązań, jakie będzie najbardziej odpowiednie. Oczywiście ciężko wskazać najbardziej optymalne.
Grilla musiał wymyślić jakiś Amerykanin. Wiem, że ludzie przypiekają mięso nad ogniem od dziesiątków tysięcy lat, ale Amerykanie zrobili z tego religię.
Reputacja:
0
Nie znam się na prezentach, dlatego często przeglądam takie tematy. Można dużo fajnych pomysłów stąd podkraść.
Śmierć, czy groźba śmierci, musi mieć własny język, specyficzna gramatykę i słownictwo
Liczba postów: 28
Reputacja:
0
Myślę, że pracownicy zawsze najbardziej ucieszą się dodatkowego zastrzyku gotówki. Jednak z takimi upominkami ciężko jest wpasować się w gust wszystkich pracowników.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 1
Jest wiele mozliwości:
gotówka
premia
dodatkowy dzień wolny
ewentualnie coś materialnego
Proponowałabym poszukać sobie prezentu tutaj:
https://www.opengift.pl/ - w hurtowni jest duży wybór gadżetów reklamowych