Sukienka na wesele - poszukiwania
Hej! Potrzebuję kupić sobie 2-3 sukienki na wesele i imprezy firmowe, bo w nadchodzących miesiącach mam kilka takich wydarzeń i muszę mieć w co się ubrać. Udało mi się zrzucić ostatnio 6kg, także w starych sukienkach już tak dobrze nie wyglądam (tym bardziej, że lubię takie bardziej obcisłe z ładnym dekoltem i wycięciem). Macie może dla mnie jakieś ciekawe propozycje i jeśli tak, w tym również sklepy gdzie je kupowałyście to będą bardzo wdzięczna za pomoc!
Odpowiedz
Polecamy
I jak tam idą poszukiwania, już wpadło Ci coś w oko czy nie do końca? Według mnie jeżeli chodzi o takie elementy garderoby, jak sukienki na wesele to poszukiwania polecam rozpocząć od Domodi, gdzie od razu w jednym miejscu można sprawdzić sobie wiele sklepów i do razu z pomocą filtrów dopasować pod swoje potrzeby kolory, rozmiary, cenę, czy ulubione marki. Pozdrawiam serdecznie i koniecznie dajcie znać, jak tam się zakupy udały. Może też jakąś fajną promocję upolujesz Smile
Odpowiedz
Teraz jest Nowy Rok to zawsze sie cos fajnego znajdzie na promocjach Wink
Odpowiedz
Wszystko zależy, co szukacie i dla kogo? Jak chodzi o coś dla Pani wieku 40+, to tutaj myślę, że sklep internetowy POZA świetnie się sprawdzi. Moja koleżanka tam kupiła dla siebie ładną sukienkę i jest bardzo z niej zadowolona. Nie tylko chwaliła sobie jej wygląd, ale i również jakość wykonania. Także super...
Odpowiedz