05-08-2024, 10:52 AM
Polecicie jakieś proste gotowce w diecie ketogenicznej, które pomagają Wam komponować potrawy?
|
Gotowce na diecie ketogenicznej
|
||
|
05-08-2024, 10:52 AM
Polecicie jakieś proste gotowce w diecie ketogenicznej, które pomagają Wam komponować potrawy?
05-08-2024, 12:51 PM
Oczywiscie, ze tak:
Keto ketchup roleski mild Keto majonez roleski ale ja kupuję kielecki Masło orzechowe go vege biedra Dżemik z kfd Chlebek proteinowy w Carrefour Frosta ryba w sosie włoskim lub w sosie brokulowym z migdałami W Lidlu pojawiają się czasem zmielone migdały i orzechy laskowe do zrobienia biszkoptu. Na tej stronie są też porady jak obliczyć makro na diecie.
05-23-2024, 05:25 PM
Zawsze możecie przykładowo zastanowić się nad dietą pudełkową. A z tego co wiem firma fitkalorie całkiem obszerny wybór ma w poszczególnych wariantach diet - także wydaje mi się, że warto postawić na taką opcję. Jest ona wygoda i człowiek ma pewność, że zdrowo się odżywia...
05-29-2024, 12:47 PM
To może zamiast takich gotowców lepiej się po prostu zdecydować na dietę pudełkową
smacznie, zdrowo i do tego wygodnie, bez wychodzenia z domu
06-28-2024, 10:08 AM
W temacie kaloryczności jajecznicy z 4 jajek, według mnie warto zajrzeć na https://wytworniasylwetki.pl/blog/ile-ka...zdrowotne/ Znajdziesz tam dokładne dane o wartościach odżywczych tego posiłku.
| ||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|