Jak tanio podróżować między miastami co weekend
Siema wszystkim. Chciałem się podzielić moim patentem na przetrwanie studiów i jednoczesne utrzymanie związku na odległość bo pewnie nie tylko ja mam taki problem. Co dwa tygodnie jeżdżę z Wrocławia do Warszawy i na początku wydawałem na to miliony monet ale kumpel mi pokazał gdzie brać kupony promocyjne na tanie bilety autobusowe i teraz wychodzi mi to za grosze jeśli tylko rezerwuję z lekkim wyprzedzeniem. A druga sprawa to prezenty na rocznice czy urodziny bo umówmy się że dziewczyny nie zaimponuje się kolejną rzeczą z sieciówki która będzie leżeć na półce. Ostatnio zamiast kupować materialne bzdury zacząłem polować na bon podarunkowy na prezenty i vouchery na przeżycia bo to daje wspomnienia na całe życie. Kupowałem już skok na bungy i jakąś kolację w ciemnościach a radość była niesamowita. Może komuś się przyda taka wskazówka jak połączyć oszczędzanie na transporcie z robieniem fajnych niespodzianek.
Odpowiedz
Polecamy
Najtańsza podróż między miastami to często autobus lub pociąg. Żeby transport publiczny był realną alternatywą dla samochodu, musi być nie tylko tani, ale też wygodny i przewidywalny. Aktualne rozkłady jazdy, sprawny system biletowy i czytelna informacja na przystanku robią całą różnicę. https://mp-technology.com/ tworzy infrastrukturę, która sprawia, że publiczny transport po prostu zachęca do korzystania z niego.
Odpowiedz
Jak ktoś regularnie jeździ między miastami, to serio warto wcześniej ogarniać sobie większe rzeczy typu transport albo przewóz bagaży, bo później robi się niepotrzebny stres i kombinowanie na szybko, dlatego dobrze mieć zapisane Przeprowadzki Olsztyn, szczególnie przy częstszych wyjazdach i zmianach miejsca
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości