Sprzedaż starego katalizatora
No cześć. Mam nietypową sprawę i liczę na wasze doświadczenie w tematach motoryzacyjnych. Sprzątałem w ten weekend garaż po zmarłym wujku i znalazłem w kącie pod stertą starych opon dwa stare katalizatory. Jeden wygląda na całkiem spory, chyba od jakiegoś dostawczaka, a drugi jest mniejszy, prawdopodobnie od osobówki. Kompletnie się na tym nie znam, ale z tego co kojarzę z opowieści znajomych, takie rzeczy mają jakąś wartość i szkoda by było je ot tak oddać na zwykły złom za parę groszy. Wpisałem w wyszukiwarkę katalizatory bydgoszcz żeby zorientować się, jakie mam opcje na miejscu, ale te wszystkie cenniki w internecie są dla mnie mało czytelne. Powiedzcie mi proszę, jak to w ogóle wygląda od strony technicznej? Czy oni wyceniają to na wagę, czy sprawdzają jakieś ukryte kody na obudowie? Boję się, że jako laik zostanę bezczelnie naciągnięty na pierwszej lepszej transakcji, a wujek pewnie nie bez powodu trzymał te graty przez tyle lat w suchym miejscu.
Odpowiedz
Polecamy
Sprzedaż online daje dziś ogromne możliwości, ale warto dobrze przygotować się przed startem. Przydatny okazał się dla mnie materiał o sprzedaży internetowej, który porządkuje najważniejsze kwestie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości