Liczba postów: 22
Liczba wątków: 10
Dołączył: May 2010
Reputacja:
2
Jak policzyć i zorganizować ciepłe posiłki ile ich ma być. Kłócę się z moim narzeczonym, bo ja chce żeby tak co godzinę był jakiś posiłek na ciepło niekoniecznie bardzo obfity ale ciepły i pożywny, a mój uważa że goście będą znudzeni jedzeniem. Co zrobić i jak to rozwiązać
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 2
Dołączył: Jul 2010
Reputacja:
0
Ja idę na ślub 31 lipca nie wiem jak ja przeżyje gorące dania jak będzie gorąco
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 0
Dołączył: Aug 2011
Reputacja:
0
To zależy jak długo trwa wesele i czy odbywa się zimą czy latem. Kiedy by nie było, za godzinę to za często.
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 0
Dołączył: Aug 2011
Reputacja:
0
Ciepły posiłek co godzinę to zdecydowanie zbyt często.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Dołączył: Mar 2012
Reputacja:
0
My będziemy mieli dwa obiady i do tego koło godziny 3 jakaś treściwa zupa dla najbardziej wytrwałych.
Liczba postów: 150
Liczba wątków: 9
Dołączył: May 2013
Reputacja:
2
Jeżeli wesele zaczyna się wczesnym popołudniem, to najlepszym rozwiązaniem będą trzy ciepłe posiłki: obiad, kolacja około 20, a potem dla najwytrwalszych nad ranem ciepła przekąska. To wystarczy, zakładając, że na stole cały czas będzie dostępny zimny bufet i nikt głodny nie będzie. Ale co godzinę ciepłe jedzenie to przesada.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Dołączył: Aug 2014
Reputacja:
0
No im więcej ciepłych posiłków tym lepiej